Verzekering voor Startende Ondernemer

Verzekering afsluiten, of heeft u nog twijfels? Neem contact op met Broch & Volkering Verzekeringen.

Adres:'s Gravenzandseweg 16A-1

Verzekering voor Starters

U heeft de stap gezet om voor uzelf te beginnen. Daar kunt u best trots op zijn! Eigen baas zijn is iets waar velen alleen van dromen. Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Zo loopt u als zelfstandige zonder personeel ofwel, zelfstandig professional, risico’s waar u zeker bij stil moet staan. Ingewikkeld? Niet voor ons als onafhankelijk verzekeringsadviseur. Wij helpen u graag.

De ene ondernemer is de andere niet. IT Consulent, schoonheidsspecialiste, loodgieter of klussenbedrijf. Totaal verschillende beroepen. Het zou raar zijn om iedereen dezelfde verzekeringen aan te bieden. U wilt toch geen dekking en onnodig betalen voor risico’s die u niet loopt? Samen met u stellen wij een passend pakket verzekeringen samen.

Glastuinbouw

Wij, Broch & Volkering verzekeringen, bieden een compleet pakket verzekeringen voor kassen, gewassen, bedrijfsgebouwen en bedrijfsmiddelen. Door onze uitgebreide kennis van de sector zijn we in staat voor elke ondernemer een gedegen analyse te maken. Ons advies is afgestemd op de wensen en eisen van de ondernemer, dat resulteert in een op maat gemaakte verzekeringsoplossing. In geval van schade staan wij u terzijde in de gesprekken met experts en verzekeraars.

Glastuinbouw

Starters

Ook voor de startende ondernemer is het belangrijk dat hij een op zijn bedrijf afgestemd verzekeringspakket heeft, In een persoonlijk gesprek inventariseren wij de risico’s en zorgen voor verzekeringsoplossingen. Ook hier zoeken wij voor u de best passende verzekeraar

Starters

MKB

Naast klanten in de primaire glastuinbouw adviseren wij uiteraard ook bedrijven in de handel, industrie en dienstverlening, zoals installatie- en transportondernemingen, zakelijke dienstverlening, productiebedrijven en vrije beroepers. Door onze verbondenheid met en kennis van de diverse branches kunnen we de risico’s goed inschatten en bij schadebehandeling specifieke toegevoegde waarde brengen. Daarbij kennen wij als geen ander de sterke en zwakke punten van de verzekeraars en kunnen op grond van onze ervaring in de markt en kennis van zaken uw verzekeringspakket scherp inkopen bij een passende verzekeraar.

MKB

Particulieren

Verzekeren is mensenwerk, van Aansprakelijkheid tot Ziektekostenverzkering. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Broch & Volkering verzekeringen combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Particulier