Midden- en Klein Bedrijf

We adviseren u graag over de voordelen die u heeft met uw bedrijf door zich middels ons deskundig advies te laten verzekeren.

MKB

Startende Ondernemer

Als startende ondernemer heeft u al genoeg risico's om zich zorgen over te maken. Wij nemen die zorgen graag weg en adviseren u over uw op maat geschreven verzekering.

Starters

Particulieren

Laat u adviseren over uw particuliere verzekering, wij maken graag een op maat gemaakt pakket voor u.

Particulieren

Glastuinbouw

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf in de glastuinbouw kunnen betekenen? U kunt bij ons rekenen op een betrouwbaar, persoonlijk en professioneel advies.

Glastuinbouw

Contact met Broch & Volkering

Contact opnemen met Broch & Volkering Verzekeringen is eenvoudig. U kunt de knoppen hieronder gebruiken voor direct contact per telefoon of e-mail!

Adres:'s Gravenzandseweg 16A-1

Broch & Volkering verzekeringen is te bereiken via info@brochvolkering.nl en het algemene telefoonnummer 0174700237. Ons adres is 's Gravenzandseweg 16-A1 in Wateringen. U bent van harte welkom contact met ons op te nemen!

Over Broch & Volkering Verzekeringen

Broch & Volkering verzekeringen is een bedrijf met korte lijnen en dat zie je terug in onze werkwijze. We zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke manier van werken een belangrijke meerwaarde voor onze klanten is. Het werkt niet alleen prettiger maar ook efficienter. Uw belang staat voorop en is leidend in het zoeken naar verzekeringsoplossingen, nu en op de lange termijn. Dat is ons uitgangspunt voor het aangaan van een duurzame relatie die u zekerheid biedt.

Werkwijze

Onafhankelijke en persoonlijke werkwijze

Elk verzekeringspakket is maatwerk. Daarom werken we bij Broch & Volkering verzekeringen samen met een breed scala aan verzekeringsmaatschappijen. We benadrukken dan ook graag dat we een onafhankelijk assurantiekantoor zijn. Broch & Volkering verzekeringen is aan geen enkele verzekeringsmaatschappij gebonden, zodat we daadwerkelijk de beste verzekeringsoplossing voor uw specifieke situatie kunnen aanbieden. De beste dekking tegen de meest interessante prijs.