Maak kennis met ons team

Hans Broch / Broch & Volkering

Hans Broch

Mijn naam is Hans Broch, geboren en getogen in Wateringen, getrouwd en vader van een zoon en een dochter en heb inmiddels vier kleinkinderen. Sinds 1976 ben ik werkzaam in het verzekeringsbranche en dan met name in de glastuinbouw. In 2014 ben ik samen met Patrick Volkering ons bedrijf gestart.


Patrick Volkering / Broch & Volkering

Patrick Volkering

Mijn naam is Patrick Volkering, geboren en getogen in Wateringen, getrouwd en vader van 2 zonen. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. In 2014 heb ik , na bijna 14 jaar gewerkt te hebben bij Rabobank, samen met Hans Broch de keuze gemaakt om Broch & Volkering Verzekeringen op te richten. Een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor de klant vind ik belangrijk.

Elizabeth van Roest / Broch & Volkering

Elizabeth van Roest

Mijn naam is Elizabeth van Roest en ik ben werkzaam bij Broch & Volkering Verzekeringen als commerciële binnendienst medewerkster. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in het mooie Maasland. Voordat ik de overstap maakte naar het verzekeringsvak heb ik gewerkt in het toerisme en de laatste 19 jaar was ik werkzaam bij de Rabobank als adviseur particulieren.

Verder lezen
Maikel Voois / Broch & Volkering

Maikel Voois

Mijn naam is Maikel Voois, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd, en vader van 2 dochters. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche, waarbij ik eerst 10 jaar gewerkt heb als Verzekeringsadviseur Glastuinbouw bij een tussenpersoon in het Westland en daarna 15 jaar als Risicospecialist Verzekeringen Bedrijven bij de Rabobank.

Verder lezen
Claire Olsthoorn / Broch & Volkering

Claire Roeleveld-Olsthoorn

Na 10 jaar als salesmanager te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de verzekeringswereld bij Broch & Volkering Verzekeringen. Ik maak de verzekeringsbranche graag eigen en kijk er erg naar uit alle klanten te helpen!

Verder lezen
Michelle Ofwegen / Broch & Volkering

Michelle Ofwegen

Mijn naam is Michelle Ofwegen, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Sinds mei van dit jaar ben ik werkzaam bij Broch & Volkering Verzekeringen als commerciële binnendienst medewerkster.

Verder lezen

Westlandse vestiging in Wateringen

Ons kantoor bevindt zich in Wateringen, waar wij goed bereikbaar zijn voor onze cliënten.
Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Naar Wateringen in het Westland met de auto?

Vanuit Rotterdam

Neem naar Wateringen, vanuit Rotterdam de A20 en dan de A4. Neem afslag 13 Den Hoorn. Sla linksaf en dan meteen rechts de Lotsweg op. Ga links op de Veenakkerweg. Deze buigt af naar rechts en gaat over in de Dorpskade. Op de rotonde linksaf naar de Wateringveldseweg. Rotonde rechts en meteen links de De Lierseweg op. Sla aan het einde rechtsaf. Ons kantoor bevindt zich tegenover het Shelltankstation.

Vanuit Amsterdam

Neem naar Wateringen, Westland vanuit Amsterdam en Utrecht neem ook de A4. Neem afrit 12 Den Haag-Zuid. Sla rechtsaf de Wippolderlaan op. Ga rechtsaf de Wateringseveldseweg op. Rotonde links en daarna meteen weer links de De Lierseweg op. Einde rechts. Ons kantoor bevindt zich tegenover het Shelltankstation.

Naar Wateringen, in het Westland met het openbaar vervoer?

Vanuit ri. Den Haag Centraal

Neem naar Wateringen, Westland vanaf Den Haag Centraal de sprinter richting Dordrecht. Stap uit bij halte Moerwijk. Stap hier in tram 16 naar Wateringen. Als u uitstapt bij de Dorpskade is het 10 minuten lopen naar de ’s Gravenzandseweg.

Vanuit ri. Den haag HS

Neem naar Wateringen vanaf Den Haag HS tram 17 naar Wateringen. Stap uit bij halte Dorpskade en loop nog 10 minuten naar de ’s Gravenzandseweg.