Maak kennis met ons team

Patrick Volkering

Patrick Volkering

Mijn naam is Patrick Volkering, geboren en getogen in Wateringen, getrouwd en vader van 2 zonen. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. In 2014 heb ik , na bijna 14 jaar gewerkt te hebben bij Rabobank, samen met Hans Broch de keuze gemaakt om Broch & Volkering Verzekeringen op te richten. Een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor de klant vind ik belangrijk.

Marcel Huijsen

Marcel Huijsen

Mijn naam is Marcel Huijsen geboren in Rotterdam getrouwd en vader van 2 dochters. Vanaf 1 juni 2022 maak ik onderdeel van Broch & Volkering Verzekeringsteam als risicospecialist Verzekeringen. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb gewerkt bij diverse Rabobanken.

Verder lezen

Maikel Voois

Maikel Voois

Mijn naam is Maikel Voois, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd, en vader van 2 dochters. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche, waarbij ik eerst 10 jaar gewerkt heb als Verzekeringsadviseur Glastuinbouw bij een tussenpersoon in het Westland en daarna 15 jaar als Risicospecialist Verzekeringen Bedrijven bij de Rabobank.

Verder lezen

Elizabeth van Roest

Elizabeth van Roest

Mijn naam is Elizabeth van Roest en ik ben werkzaam bij Broch & Volkering Verzekeringen als commerciële binnendienst medewerkster. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in het mooie Maasland. Voordat ik de overstap maakte naar het verzekeringsvak heb ik gewerkt in het toerisme en de laatste 19 jaar was ik werkzaam bij de Rabobank als adviseur particulieren.

Verder lezen

Claire Roeleveld-Olsthoorn

Claire Roeleveld-Olsthoorn

Na 10 jaar als salesmanager te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de verzekeringswereld bij Broch & Volkering Verzekeringen. Ik maak de verzekeringsbranche graag eigen en kijk er erg naar uit alle klanten te helpen!

Verder lezen

Michelle Ofwegen

Michelle Ofwegen

Mijn naam is Michelle Ofwegen, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Sinds mei van dit jaar ben ik werkzaam bij Broch & Volkering Verzekeringen als commerciële binnendienst medewerkster.

Verder lezen

Marleen Mol

Marleen Mol

Mijn naam is Marleen Mol en woon in Den Haag vlak bij het strand waar ik graag, samen met mijn partner, wandel en af en toe op een terrasje te vinden ben. Ik werk ruim 25 jaar in de verzekeringsbranche en sinds 1 maart 2023 bij Broch & Volkering Verzekeringen als schadebehandelaar. Schade hebben of veroorzaken is nooit leuk maar mocht het toch voor komen dan help ik u graag verder!

Verder lezen

Westlandse vestiging in Wateringen

Ons kantoor bevindt zich in Wateringen, waar wij goed bereikbaar zijn voor onze cliënten.
Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Naar Wateringen in het Westland met de auto?

Vanuit Rotterdam

Neem naar Wateringen, vanuit Rotterdam de A20 en dan de A4. Neem afslag 13 Den Hoorn. Sla linksaf en dan meteen rechts de Lotsweg op. Ga links op de Veenakkerweg. Deze buigt af naar rechts en gaat over in de Dorpskade. Op de rotonde linksaf naar de Wateringveldseweg. Rotonde rechts en meteen links de De Lierseweg op. Sla aan het einde rechtsaf. Ons kantoor bevindt zich tegenover het Shelltankstation.

Vanuit Amsterdam

Neem naar Wateringen, Westland vanuit Amsterdam en Utrecht neem ook de A4. Neem afrit 12 Den Haag-Zuid. Sla rechtsaf de Wippolderlaan op. Ga rechtsaf de Wateringseveldseweg op. Rotonde links en daarna meteen weer links de De Lierseweg op. Einde rechts. Ons kantoor bevindt zich tegenover het Shelltankstation.

Naar Wateringen, in het Westland met het openbaar vervoer?

Vanuit ri. Den Haag Centraal

Neem naar Wateringen, Westland vanaf Den Haag Centraal de sprinter richting Dordrecht. Stap uit bij halte Moerwijk. Stap hier in tram 16 naar Wateringen. Als u uitstapt bij de Dorpskade is het 10 minuten lopen naar de ’s Gravenzandseweg.

Vanuit ri. Den haag HS

Neem naar Wateringen vanaf Den Haag HS tram 17 naar Wateringen. Stap uit bij halte Dorpskade en loop nog 10 minuten naar de ’s Gravenzandseweg.