Midden- en Klein Bedrijf

We adviseren u graag over de voordelen die u heeft met uw bedrijf door zich middels ons deskundig advies te laten verzekeren.

MKB

Startende Ondernemer

Als startende ondernemer heeft u al genoeg risico's om zich zorgen over te maken. Wij nemen die zorgen graag weg en adviseren u over uw op maat geschreven verzekering.

Starters

Particulieren

Laat u adviseren over uw particuliere verzekering, wij maken graag een op maat gemaakt pakket voor u.

Particulieren

Glastuinbouw

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf in de glastuinbouw kunnen betekenen? U kunt bij ons rekenen op een betrouwbaar, persoonlijk en professioneel advies.

Glastuinbouw

Aansprakelijkheid

Preventie is niet ingewikkeld. Broch & Volkering Verzekeringen adviseert u graag. Neem contact met ons op via onderstaande knoppen!

Adres:'s Gravenzandseweg 16A-1

Bedrijfsaansprakelijkheid

Hoe goed en vakkundig u uw werkzaamheden ook uitvoert, er kan altijd iets gebeuren. Een andere partij kan u aansprakelijk stellen voor schade. U kunt op vele manieren aansprakelijk zijn, een aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven biedt niet voor alles dekking, zoals het opnieuw uitvoeren van werkzaamheden en opnieuw leveren van zaken. Ook kan de opzichtuitsluiting van toepassing zijn. De meeste ongelukken gebeuren op de werkplek. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Zorg daarom voor veilige werkomstandigheden.

Beroepsaansprakelijkheid

Bent u ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Dan loopt u het risico om aangesproken te worden op beroepsfouten. Bijvoorbeeld vanwege een verkeerd advies of het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie. Dit is niet verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven, maar wel op een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Opdrachtgevers, bemiddelingsbureaus en brancheorganisaties stellen zo’n verzekering steeds vaker verplicht.